Novost

Obavijest o početku nove pedagoške godine 2022./2023.

Draga djeco i roditelji – dobro došli u naš vrtić! Pozivamo Vas da zajedno s nama pođete na veselo putovanje kroz novu pedagošku godinu koja je pred nama.

Dječji vrtić „Gardelin“ Pakoštane za svu svoju upisanu djecu ponovo otvara vrata 1. rujna (četvrtak) 2022. godine, a svu novoupisanu djecu pozivamo 5. rujna.2022. godine. Roditelji djece upisane u trosatni program te program predškole biti će naknadno obaviješteni o početku rada.

Kako biste si mogli uskladiti radne obveze i organizaciju vremena uslijed polaska Vašeg djeteta u vrtić informiramo Vas da je popis djece i raspored po skupinama te raspored prvih dolazaka novoupisane djece izložen na oglasnoj ploči vrtića. (Informacije o prilagodbi djeteta na vrtić nalaze se u letku kojeg možete preuzeti).

U prva dva tjedna planiramo održati i roditeljske sastanke, a raspored istih biti će objavljen naknadno.

Radujemo se novoj pedagoškoj godini, svim nadolazećim aktivnostima i projektima koje planiramo ostvariti zajedno s našom djecom i Vama roditeljima!

Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!

       Letak za adaptaciju za web.docx

Kontaktirajte nas

 • Adresa

  Petra Zrinskog 3
  23211 Pakoštane

 • Telefon

  Tel: 023 381 828
  Mob: 099 348 0662

 • Radno vrijeme

  Radnim danom
  06:30 - 16:30

 

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Dječjeg vrtića Gardelin i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.