Program predškolskog odgoja i obrazovanja u trajanju od tri sata dnevno

Program predškolskog odgoja i obrazovanja u trajanju od tri sata dnevno

Poštujući iskazani interes i potrebe djece i roditelja za uključivanje djece jedan od programa rada vrtića, u rujnu 2020. godine verificiran je i ustrojava se Program predškolskog odgoja i obrazovanja u trajanju od tri sata dnevno.

U Program planiramo uključiti djecu od treće godine života do polaska u predškolu koja nisu uključena u redoviti desetosatni program Dječjeg vrtića.

Program će se provoditi u prostorima Dječjeg vrtića Gardelin od početka listopada do kraja svibnja tekuće pedagoške godine, u popodnevnim satima.

Program je prilagođen individualnim potrebama i razvojnim mogućnostima svakog djeteta s naglaskom na razvoj dobrobiti svakog djeteta, a temelji se na igri i druženju s vršnjacima.

Svojom stručnošću, kreativnošću i spremnošću na inovacije pružamo djeci kvalitetno, poticajima bogato i raznovrsno okruženje usmjereno na dijete koje će obogaćivati njegova iskustva i spoznaje.

Kontaktirajte nas

 • Adresa

  Petra Zrinskog 3
  23211 Pakoštane

 • Telefon

  Tel: 023 381 828
  Mob: 099 348 0662

 • Radno vrijeme

  Radnim danom
  06:30 - 16:30

 

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Dječjeg vrtića Gardelin i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.